Inel Fluture Reglabil

Inel Fluture Reglabil

35% REDUCERE
̶9̶2̶ ̶l̶e̶i̶ 65 RON
TRANSPORT GRATUIT!

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Ești în căutarea unui cadou deosebit?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale inelului fluture reglabil este versatilitatea sa. Datorită designului reglabil, poate fi purtat pe mai multe dimensiuni de degete, astfel încât nu trebuie să te îngrijorezi că nu îți va veni bine.

Inelul Fluture Reglabil este o bijuterie exclusivă și va deveni cu siguranță unul dintre preferatele tale!

Inel Fluture Reglabil

✅ Inelul Fluture Reglabil are un design delicat și elegant, care atrage privirile și adaugă un strop de farmec oricărei ținute.

Inel Fluture Reglabil

✅ Fluturii sunt adesea considerați simboluri ale transformării, libertății și frumuseții. Un inel cu fluture poate avea o semnificație specială pentru purtător și poate fi asociat cu momente importante din viața sa.

Inel Fluture Reglabil

✅ Avantaje:

• Inelul Fluture Reglabil poate fi purtat cu ușurință în diferite ocazii și poate fi asortat cu diverse ținute, adăugând un strop de farmec și rafinament aspectului tău.

• Fiecare Inel Fluture din colecția noastră este creat cu pasiune și atenție la detalii. Designurile noastre au un farmec distinct, redând frumusețea delicateței fluturilor într-un mod unic.

Material: aliaj zinc

Ambalaj: pungă plastic

Culoare: Argintiu

Inel Fluture Reglabil

✅ Oferă cadou!

Atunci când oferi un inel ca și cadou, poate fi dificil să cunoști dimensiunea corectă a degetului persoanei care îl va purta. Cu un inel fluture reglabil, scapi de această problemă și poți oferi un cadou frumos și potrivit indiferent de mărimea degetului.

💰 PREȚ REDUS: 65 RON 92 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@marunt.ro de luni până vineri.